Ikväll gjorde jag mitt eget Lördagsgodis, trillingnötter!
En tunn hinna av choklad runt skalade hasselnötter, helt oemotståndligt.
Du behöver!
- 250 g choklad av valfri sort
- 50 g vit choklad till dekoration
- 150 g skalade hasselnötter
Gör såhär!
Smält chokladen över vattenbad.
När chokladen smält häller du i hasselnötterna, blanda runt.
Ta upp tre hasselnötter åt gången och placera ut på en plåt klädd med bakplåtspapper.
Ställ svalt en stund innan du smälter vit choklad och spritsar över som dekor.
Förvaras i kylskåp.
Smält chokladen över vattenbad.
När chokladen smält häller du i hasselnötterna, blanda runt.
Ta upp tre hasselnötter åt gången och placera ut på en plåt klädd med bakplåtspapper.
Ställ svalt en stund innan du smälter vit choklad och spritsar över som dekor.
Förvaras i kylskåp.
Kommentarer
Skicka en kommentar