Det åt jag till lunch idag!
En viss frasighet finns, annars är de rätt mjuka i konsistensen.
Helt klart godkända och lika enkla att slänga ihop som vilken våffelsmet som helst.
Du behöver!
- 1 dl mandelmjöl
- 2,5 dl rismjöl
- 3/4 dl kokosmjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 msk malda psylliumfrö
- 3 ekologiska ägg
- 4 dl mjölk
- 75 g äkta smör (smält)
Gör såhär!
Blanda samman de torra ingredienserna, tillsätt sedan äggen och det smälta smöret.
Blanda runt.
Tillsätt sedan mjölken lite i taget och blanda samtidigt till en jämn smet.
Låt smeten stå och svälla 15-20 min.
Grädda våfflorna och servera med vispad grädde och ekologisk drottningsylt.
Blanda samman de torra ingredienserna, tillsätt sedan äggen och det smälta smöret.
Blanda runt.
Tillsätt sedan mjölken lite i taget och blanda samtidigt till en jämn smet.
Låt smeten stå och svälla 15-20 min.
Grädda våfflorna och servera med vispad grädde och ekologisk drottningsylt.
Kommentarer
Skicka en kommentar