Glutenfri Pizza på mandelmjöl




Den populära Pizzan, hur mycket pizza äts det egentligen i varje hem? Garanterat en hel del.
Pizza är supergott, men den där uppblåsta känslan som kommer efteråt är inte lika god inte!
Jag som totalt utesluter gluten har länge letat efter ett gott och enkelt recept på pizzabotten, nu har jag hittat ett recept som är både enkelt och gott!

Du behöver
  • 2 dl riven ost (så fet som möjligt)
  • 1 dl mandelmjöl
  • 2 ägg
  • Salt & Peppar

Gör såhär

Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda samman mandelmjöl, ost och ägg i en skål. Salta och peppra.
Forma en rund pizzabotten på en plåt klädd med bakplåtspapper.
Gör inte botten för tjock! Då blir det torrt, försök göra den så stor det går men den ska ändå hålla ihop. Grädda mitt i ugnen 10 minuter.
Lägg sedan på ingredienserna av valfri sort, grädda ytterligare 8 minuter.
Klart att servera!



Kommentarer