Ikväll blev det vegansk tacokväll här hemma!
Istället för att ha tacofärs hade vi torrostade kikärter, väldigt gott faktiskt!
Alla andra sedvanliga tillbehör fanns med, dock inte crème fraiche som jag annars alltid har haft utan nu en vanlig tacosås.
Du behöver till 4 portioner
- 2 tetrapack med ekologiska kikärter
- 8 ekologiska tortillabröd (kolla noga så att de verkligen är veganska)
- 2 små burkar med ekologisk tacosås
- valfria salladstillbehör
Gör såhär!
Sätt ugnen på 200 grader.
Spola av kikärterna och låt rinna av.
Sätt ugnen på 200 grader.
Spola av kikärterna och låt rinna av.
Häll kikärtorna i en bunke, tillsätt några matskedar olivolja, krydda med valfri kryddning (jag tog chiliflakes, salt och paprikakrydda)
Häll ut på plåt klädd med bakplåtspapper, rosta mitt i ugnen ca 15 minuter.
Värm tacobröden enligt anvisningar på på förpackningen.
Servera!
Häll ut på plåt klädd med bakplåtspapper, rosta mitt i ugnen ca 15 minuter.
Värm tacobröden enligt anvisningar på på förpackningen.
Servera!
Kommentarer
Skicka en kommentar