Denna variant på glutenfri kladdkaka är nog den godaste jag lyckats åstadkomma hitintills! Den går väldigt snabbt att göra och kräver inte många ingredienser alls. Kladdkakan har mycket karaktär av kakao, så den gör sig allra bäst om man serverar den med en klick grädde.
Du behöver
- 2 ägg
- 50 gram mörk choklad
- 25 gram kokosolja
- 2 msk björksocker
- 2 msk kakao
- 1 msk starkt kaffe
- 1 krm vaniljpulver
Gör såhär!
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält chokladen försiktigt tillsammans med oljan i en kastrull.
Vispa ägg och sukrin melis pösigt med elvisp.
Blanda ner resterande ingredienser och blanda försiktigt ihop.
Häll smeten i en liten form klädd med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen 8-10 min.
Kommentarer
Skicka en kommentar