Veganska Peanut butter cups



Hemmagjorda peanut butter cups är verkligen den största räddningen när sötsuget smyger sig på om kvällarna! Jag gör mina peanut butter cups i små ischokladformar för att bara precis få mig en munsbit. Trots sin storlek så är de ganska mäktiga, vilket är bra för då finns det gott om cups kvar i frysen till nästa gång sötsuget kickar in! Dessutom ser det mycket trevligare ut när det inte är så himla stort och blaffigt alltid.

Du behöver! Till ca 30 st
  • 200 g vegansk choklad
  • 1 dl äkta jordnötssmör (exempelvis green choice)
  • 2 msk kokosolja
  • 1 msk agavesirap
  • 1 krm vaniljpulver
Gör såhär!
Smält chokladen över vattenbad.
Blanda samman jordnötssmör, kokosolja, agavesirap och vaniljpulver.
Ta fram ischokladformar, häll en knapp tesked i botten på varje ischokladform.
Ställ i frysen ca 10 minuter. Ta sedan fram formarna och häll i en knapp tesked jordnötssmör i varje form över den stelnade chokladen. Ställ återigen i frysen ca 10 min.
Förvaras i försluten burk i frysen.

Kommentarer