Lättgjord glutenfri pastagratäng med kyckling och broccoli.
Det blir mycket mat och mättar riktigt bra!
Du behöver!
- 270 g Glutenfri ekologisk Penne (på röda linser och bovete)
- Två kycklingfiléer
- En röd paprika
- Små broccolibuketter (jag använde Ica selection som har portionspåsar och tog en sådan portionspåse)
- ½ stor gul lök
- 1 paket philadelphia ost med smak av grillad paprika
- 1 tetrapack pastasås med smak av chili och vitlök
- 1 dl mjölk
- 1 -1,5 dl riven ost
- Oregano
- Salt & Peppar
- Olja till stekning
Gör såhär!
Sätt ugnen på 225°C.
Strimla kycklingen och stek några minuter så den får färg.
Koka pastan enligt anvisningen.
Koka broccolin lätt i saltat vatten.
Blanda kycklingen med pastan i en stor skål.
Tillsätt pastasås, broccoli, oregano, salt och peppar.
Blanda väl och lägg i en oljad form.
Rör ihop färskost, mjölk och ost och häll över.
Gratinera 20-25 minuter.
Kommentarer
Skicka en kommentar